ONLINE 
 
RENTOUTUS ÄÄNITTEITÄ & ENERGIA-/REIKIHOITOA & RENTOUTUSOHJAUSTA
 


Minä olen Jaana. Olen täällä sinua varten ja haluan sinun voivan hyvin ♡ . Olen tehnyt sinulle nopeita, lyhyitä ja toimivia äänitteitä etäenergia-/reikihoidon kanssa ja ilman, jotka antavat arkeesi voimaannuttavia työkaluja. Viimeisten vuosien aikana olen tuntenut, että henkisen hyvinvoinnin on tultava vahvemmin elämääni. Aloin kuunnella sisäistä ääntäni, intuitiotani, joka on aina ollut todella vahva ja miettiä omia arvojani ja sitä mitä todella haluan elämältäni. Ymmärsin tasapainon olevan ihmisyydessä arvokkainta. 

 Olin aiemmin opiskellut myös psykologiaa ja tunsin edelleen suurta intohimoa ihmisten hyvinvointiin. Rakas ystäväni kysyi minulta eräänä päivänä, että onko reiki minulle tuttua. Se kysymys herätti minut ymmärtämään, että nyt on aikani. Meninkin nopeasti energia-/reikikurssille ja se on ollut yksi elämäni hienoimmista päätöksistä.

Energia-/Reikihoito onkin ollut jo vuosia osa julkista terveydenhoitoa monissa maissa, esimerkisi Hollannissa, Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Koen Energia-/Reikihoidot hyvin vahvasti elämäntehtäväkseni. Ne palkitsee minua henkisesti ja voin toteuttaa omia vahvuuksiani. Lisäksi unelmani auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin on saanut minut ymmärtämään tarkoitukseni ja elämäntehtäväni tässä elämässä.

Reikienergia on niin mahtavaa! Suosittelen sitä ehdottomasti ihan jokaiselle, vaikka tuntisitkin olosi hyväksi. Jo pelkän auran puhdistus muuttaa oloa paljon raikkaammaksi. 

 Haluaisitko aineenvaihdunnan liikkeelle, aktivoida omaa paranemismekanismiasi, saada lisää energiaa päiviisi, stressittömän rennon fiiliksen, hyvät yöunet ja tasapainoisen mielen ja kehon? Reikienergia on todella kokemisen arvoista!
 


Nyt olen lisäksi valmistunut rentoutusohjaajaksi. Läsnäolossa eläminen on tuonut mahdollisuuden nauttia elämästä paremmin. Olenkin tehnyt sinulle nopeita ja lyhyitä, mutta tehokkaita elämänenergiaa rentoutusäänitteitä, joissa on mahtavia 'työkaluja' elämänhallintaan.

Voit antaa hetken loman mielellesi ja voimaantua. Voit kuunnella niitä millon ja missä tahansa, kun koet tarvitsevasi lisää voimavaroja, tasapainoa, iloa ja energiaa arkeesi. Suurin osa sisältää myös etäenergia-/reikihoitoa! 

Rentoutus- ja hengitysharjoitukset ovat uskomattoman toimivia. Toivoisinkin pystyväni muuttamaan maailmaa tasapainoisemmaksi paikaksi elää ja helpottaa ihmisten arkea omilla huikeilla työkaluillani, joita nyt vihdoin pääsen tarjoamaan myös sinulle! Kaikki lähtee sisäisestä hyvinvoinnista!
 

Millaista elämää sinä elät? 

Mustavalkoisen hektistä? Stressaako sinua usein? väsyttää? negatiiviset ajatustulvat ympäröivät välillä ja jopa ahdistaa? Unettomuuttakin? Sairastelet? Tarvitset lisää hyvää energiaa ja jaksamista elämääsi?

Hektinen elämän tyyli on todella väsyttävää ja stressaavaa. Elämässähän kyse on kuitenkin tasapainon löytämisestä, jotta pystyisimme nauttimaan joka hetkestä. Meillähän ei kuitenkaan ole, kuin tämä hetki. Millaisissa tunnetiloissa sinä haluat elää hetkesi ja miten mustavalkoisuudesta pääset vaihtoehtoja täynnä olevaan energisen harmoniseen elämään?

Antamalla itsellesi mahdollisuuden hyvään henkiseen hyvinvointiin! Ota minut mukaan arkeesi ja tehdään elämästäsi tasapainoisen hienoa! Sinulla on oikeus voida hyvin! Jos mikään ei muutu, mikään ei muutu. Muutetaan yhdessä energiasi tasapainoiseksi! Otathan rohkeasti yhteyttä minuun. Toivon sinulle ihanaa elämänenergiaa tähän hetkeen ♡ !

 -Jaana-

Tässä vielä muutamia energiahoito kokemuksia ja kommentteja energia-/reikihoidoissani käyneiltä sekä rentoutusäänitteeni kuulleilta. Kiitos vielä, kun sain käyttää niitä.

 "Olin alkuun skeptinenkin tälle hoidolle, mutta joku minussa halusi sitä kuitenkin kokeilla. Kuinka monesti oletkaan sitä nyt minulle antanut? Kymmenen kertaa? Lähi- ja etähoitona. Hoitosi ovat vieneet mennessään jännitys- ja paniikkioireeni ja tunnen oloni täysin erilaiseksi mitä se oli ennen hoitojasi. Ilman hoitojasi en enää urheilisi. Etähoidot ovat pelastaneet minut usein. Kiitos! " -ammattiurheilija- 

"Oloni oli tunkkaisen raskas ja uniongelmat tekivät elämästä synkkää. Hoitojesi ansiosta oloni on muuttunut. Nukunkin nykyään paremmin kuin koskaan." -Riikka-

"Työstressi ja burn out veivät elämänhaluni täysin. Hoitosi toivat minut takaisin elämään." -Janne-

"Sairauteni viedessä minua mennessään sain sinulta uusia voimia paranemiseen. Olen käynyt luonasi useita kertoja ja etähoidot ovat helpottaneet oloani usein. Kiitos." -Jiri- 

"Kärsin pahoista kivuista ja hoitosi ovat saaneet ne helpottumaan. Hoitosi ovat kyllä ihania!" 
-Raija- 

"Levottomuuteni ja negatiiviset ajatukset häipyvät aina hoitojesi myötä, kiitos." -Jessika- 

"Arki on paljon rennompaa, kun otan nyt säännöllisesti hoitojasi etänä." -Liisa-

"Tunsin vahvasti etähoitosi. Kyyneleet valuivat ja oloni eheytyi. Oli taas mieletön kokemus. Aamulla kroppani kipuili, mutta hoidon jälkeen olin kuin uudesti syntynyt! Kiitos ja wau!" -Maarit-

"Sain testi kuunteluun lahjaksi äänitteesi, enkä olisi uskonut mikä vaikutus sillä oli minuun! Olen mykistynyt! Pakko tunnustaa, että tunsin reikienergiankin sellaisena kihelmöintinä kehossani ja tunsin hyvän olon laskeutuvan minuun. Pelastit päiväni! Mahtavaa! Kiitos Jaana! Näitä lisää!" -Hanna-

"Kokemukseni äänitteestäsi, jonka lähetit minulle oli huikean hyvä. Juuri sellaista mitä tiukassa paikassa tarvitsin. Olet salainen aseeni!" 
-Johannes-

"Miten voikin olla mahdollista, että tunsin niin selvästi reikienergiankin kuunnellessani ihanaa ääntäsi!?! Olin tosi nuutunut, mutta heti äänitteen jälkeen ihan eri energioilla. Sain lisää virtaa ja ajatukseni olivat yhtäkkiä täysin selkeitä." -Kirsi-

"Kuuntelin äänitteesi ja päiväni muuttui heti parempaan! Uskomaton voima oli sanoissasi. Kiitos!" -Mia-