Mitä on Elämänenergiaa Nad+ booster?


Nikotiiniamidimononukleotidi on ikääntymistä estävän NAD+ -koentsyymin suora esiaste. Se edistää DNA:n korjausta, energia-aineenvaihduntaa ja hidastaa, pysäyttää ja jopa kääntään solujen ikääntymisen toiseen suuntaan.

Nikotiiniamidimononukleotidi on molekyyli, joka on jo olemassa kehossasi, ja kaikki solusi käyttävät ja kuluttavat sitä. NMN tasot kehossasi vähenevät vuosi vuodelta.

Nikotiinamidimononukleotidi on NAD + -esiaste. NAD + on merkittävä biomarkkeri ihmisen solussa. Tämä kemikaali vähenee useiden entsymaattisten toimintojen seurauksena ikääntymisen myötä. Vain kehon itse muodostama NAD + toimii koko kehossa estäen solujen vanhenemista tehokkaammin, kuin mikään muu hoitomuoto.

NAD+ on runsain molekyyli kehossa veden lisäksi, ja ilman sitä organismi kuolisi. NAD+:a käyttävät monet proteiinit kaikkialla kehossa, kuten sirtuiinit, jotka korjaavat vaurioitunutta DNA:ta. Vauriotunut DNA saa solun unohtamaan tehtävänsä ja se lopettaa toimintansa, jolloin keho vanhenee. Laadukkaalla NMN tuotteella saadaan kehon NAD+ tuotantanto solutasolla takaisin nuoren tasolle.

Elämänenergiaa Nad+ booster voi estää ikääntymisen ja olla uusi mullistava nuoruuden lähde!

Puhdas ja tehokas elämänenergiaa nad+ booster lisää solujen elinvoimaa, korjaa vaurioitunutta DNA:ta ja energisoi soluja. Se lievittää väsymystä, lisää energiaa, lyhentää palautumisaikaa ja parantaa lihasten kestävyyttä. NMN lisää kehon pääasiallista energiaresurssia, tasapainottaa vuorokausirytmiä ja mahdollistaa satoja entsymaattisia reaktioita, joista monet viivästyttävät ikääntymistä.
NAD+: lla on tärkeä rooli pitkäikäisyydessä ja ikääntymisprosessissa. 
Nikotiinamidimononukleotidi on siis NAD + -esiaste. Tärkeät geenit reagoivat väärin ilman NAD +: ta, eikä kehomme voi enää estää ikääntymistä ja sairauksia. NAD+ -taso laskee tasaisesti iän myötä. 50-vuotiaana NAD + -arvomme ovat noin puolet siitä, mitä ne olivat 20-vuotiaana. Elämänenergiaa nad+ booster tuotteella voit palauttaa NAD+ tasosi nuoruuden tasolle ja kääntää biologisen kellosi suunnan.

Elämänenergiaa tuote nostaa NAD+ -tasoja, mikä auttaa korjaamaan DNA-vaurioita. Solujen energian optimointi ja NAD+ -tasojen lisääminen, lisää solujen energiaa, mikä tarjoaa polttoainetta elinikään. Elämänenergiaa tuote auttaa ylläpitämään terveyttäsi ja pitkäikäisyyttäsi lisäämällä kehon suojakykyä. Pitkä solujen elinikä korjaa kehon soluja sisältäpäin vähentämällä stressin ja ikääntymisen seurauksia.

Nikotinamidimononukleotidi auttaa palauttamaan aivojen toiminnan parantamalla neurovaskulaarista kytkentää.
Elämänenergiaa tuotteen ottaminen optimoi NAD +, suojaten siten aivoja vaurioilta. Lyhyesti sanottuna, nikotiinamidimononukleotidi parantaa hermostoimintaa. Mukaan lukien oppimista ja muistia. Tästä syystä tuotteesta voi olla apua myös Alzheimerin taudin, Parkinsonin oireyhtymän ja dementian hallintaan.
Tutkimuksissa selvisi myös, että Nikotinamidimononukleotidi hoitaa tehokkaasti aivojen sisäiset vauriot. Kun tutkijat antoivat annoksen vanhoille hiirille, koehenkilöt havaitsivat massiivisen paranemisen aivojen sisäisen NAD +: n tuotannossa. Seurauksena oli iskeemisen aivohalvauksen ja neurologisen tulehduksen vähentyminen myöhemmin.
Nikotinamidimononukleotidi on havaittu parantavan insuliinin aktiivisuutta ja tuotantoa, mikä lisää metabolisia hyötyjä sekä glukoosinsietokykyä. Tämän vuoksi tuote voi erityisesti auttaa lievittämään aineenvaihdunnan sairauksia, kuten diabetesta, rasvamaksasairauksia ja liikalihavuutta.
Nikotinamidimononukleotidi on turvallinen ihmisille tutkimus Keion yliopiston lääketieteellisestä korkeakoulusta Japanissa 25. helmikuuta 2020.
NMN tutkimuksia ja julkaisuja:

Nikotiiniamidimononukleotidia löytyy joistakin tavallisista luonnonruoista. Esimerkiksi parsakaalista ja avokadosta, mutta eivät tarpeeksi tukemaan jatkuvia ja kasvavia vaatimuksiasi. Parsakaali, kaali ja avokado sisältävät noin 1 mg NMN:ää 100 grammaa kohden, mikä on reilusti vähemmän kuin satoja milligrammoja kehosi tarvitsee päivittäin.

Elämänenergiaa Nad+ boosterin ottaminen aamulla ja iltapäivällä toimii tiiviisti kehosi energiasyklien rinnalla ja tarjoaa pitkäkestoista energiaa soluillesi. Kokonaisvaltainen elämänenergiasi kasvaa päivä päivältä nauttiessasi tätä mullistavaa nuoruuden lähdettä päivittäin.