PALVELUT

ELÄMÄNENERGIAA RENTOUTUSÄÄNITTEITÄ, ENERGIA-/REIKIHOITOA  & RENTOUTUSOHJAUSTA ♡

ELÄMÄNENERGIAA RENTOUTUSÄÄNITE

Elämänenergiaa rentoutusäänitteet tuovat pienellä vaivalla isot vaikutukset elämääsi. Sinulla on oikeus voida hyvin ja kaikki lähtee sisäisestä hyvinvoinnista. Äänitteeni auttavat sinua nopeasti ja helposti saamaan tasapainoisen mielen ja kehon. Ne lisäävät itsevarmuuttasi, tuovat iloa ja uutta energiaa päivääsi aktivoiden paranemismekanismisi. Vapauttaa oloasi huolilta ja murheilta sekä poistavat pelkojasi, ahdistusta ja negatiivisia ajatuksiasi. Parantaa unenlaatuasi.

Elämänhallintasi kasvaa huomattavasti harjoitteillani. Voimaannuttavat äänitteeni ovat lyhyitä ja nopeita, jotta sinulla on mahdollisuus kuunnella niitä milloin ja missä vain. Aina, kun tunnet kaipaavasi uutta elinvoimaa päivääsi. Olen tehnyt ne juuri sinulle. Aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla ja ne sopivat ehdottomasti ihan jokaiselle.

Suurin osa elämänenergiaa rentoutusäänitteistäni sisältää mieltä ja kehoa tasapainoittavaa, energisoivaa ja paranemismekanismisi aktivoivaa etäenergia-/reikihoitoa. Saat reikienergian ensimmäisellä kuuntelu kerrallasi. Äänitteitä siis löytyy etäenergia-/reikihoidon kanssa tai ilman. Anna itsellesi mahdollisuus kokea tämä voimallisesti elämääsi ja elämänlaatuasi muuntava tila. Anna itsellesi mahdollisuus hyvään.

 Mitä tarvitset? Halutessasi kuulokkeet, jos haluat syventyä täysin omaan rauhaan ilman häiriötekijöitä. Lähetän äänitteeni sinulle henkilökohtaisesti, joko sähköpostiisi tai whatsAppiisi 48h kuluessa tilauksestasi. Ilman etäenergia-/reikihoitoa olevat äänitteet saat 24h sisällä tilauksestasi. Elämänenergiaa rentoutusäänitteeni jää sinulle. ♡ 

Hinta 2.90-9.90€ (sis. ALV 24%)
 

     ELÄMÄNENERGIAA RENTOUTUSÄÄNITE LAPSELLE ♡

Hetkiin, kun lapsesi kaipaa iloa päivään ja hymy on kateissa. Äänitteen avulla lapsi löytää hymynsä takaisin ja saa oman pienen hetken itselleen ♡ . Äänitteen voi kuunnella mihin vuorokauden aikaan ja missä tahansa, kun koet lapsesi tarvitsevan rauhoittumista.

Äänitteitä löytyy etäenergia-/reikihoidolla tai ilman. Jos valitset äänitteen etäenergia-/reikihoidolla sitä saa ensimmäisellä kuuntelu kerralla, joka tasapainoittaa lastasi ja aktivoi hänen paranemismekanismin. Saat äänitteeni henkilökohtaisesti minulta 48h kuluessa tilauksestasi, joko sähköpostiisi tai whatsAppiisi. Ilman etäenergia-/reikihoitoa olevat äänitteen saat 24h sisällä tilauksestasi. Elämänenergiaa rentoutusäänitteeni jää sinulle. ♡

 Hinta 2.90-5.90€ (sis. ALV 24%)


ENERGIA-/REIKIHOITO 

 Tasapainoittaa, eheyttää ja voimaannuttaa kehoa ja mieltä. Aktivoi verenkiertoasi ja aineenvaihduntaasi sekä kehon luonnollista kykyä parantua. Immuniteettisi vahvistuu. Antaa lisää energiaa! Energiahoito poistaa stressi oireet sekä jännittyneisyyttä tuoden syvän rentoutumisen. Energiahoito tuo sinulle elinvoimaisen ja onnellisen vapautuneen olon. Auttaa unettomuuteen.

Hinta 30min. 45€, 45min 60€, 60min. 75€

(sis. ALV 24%)

                 Myös tyky- ja virkistyspäiviin!
               kotikäynnit sovitusti mahdollisia.
 


 ETÄENERGIA-/REIKIHOITO

 Etäparantajana voin välittää parantavaa energiaa. Parantaminen ja etäparannus omaavat pitkät perinteet. Parantava energia on ehtymätön ja aktivoi sinun paranemisprosessin. Voit olla stressaantunut, kärsiä uniongelmista, masentunut, allapäin, sairastelet tai olosi tuntuu muuten raskaalta etkä pysty itse nostamaan omaa energiatasoasi. Silloin etäparantajana voin auttaa sinua. Vahvistaa myös immuniteettia.
  
 Hinta 30min. 35€, 45min. 50€, 60min. 65€ 
 (sis. ALV 24%)RENTOUTUSOHJAUS

Opetan sinua toimimaan rennommin stressaavissa ja haastavissa tilanteissa sekä kuinka pystyt helpottamaan jännitystä ja toimimaan vapautuneemmin elämässä. Teen erilaisia rentoutuksia, kehorentoutusta sekä mielen rentouttamista. Voin auttaa sinua vapautumaan negatiivisuudesta, pääsemään irti ahdistuksesta, stressistä ja ajatustulvasta.

Hinta

Yksilö-ohjaus / tapaaminen 60min. 79€
(sis. alv 24%)Kenelle palveluni sopivat?

Ne sopivat ehdottomasti kaikille. Jos hektinen elämäsi rasittaa sinua. Mielesi ja kehosi on rentoutumisen tarpeessa, nukut huonosti, aineenvaihduntasi on heikko, kehosi oireilee stressitaakan vuoksi. Kärsit ahdistuksesta, paniikkioireista tai sinulla on muuten vain alavire elämässäsi.

Palveluni antaa työkaluja sisäisen rauhan saavuttamiseksi kaaoksen keskelle ja elämän eri tilanteisiin. Jos olet kadottanut itsesi, löydät itsesi uudestaan. Palveluni auttavat stressinhallintaan, tasapainon löytämiseen, kehon ja mielen rauhoittamiseen, sekä unen laadun parantamiseen.

Elämänenergiaa rentoutusäänitteeni, rentoutustekniikat, energia-/reikihoidot ja hengitystekniikat ovat tutkitusti ihmisen aivoaaltoihin rauhoittavasti vaikuttavia sekä tasapainoa, ajattelukykyä, oppimista, muistia, yleisesti hyvinvointia ja keskittymistä lisääviä. Puhumattakaan muista terveysvaikutuksista, mitä niiden huomatut vaikutukset ovat. Koko elämänlaatuun erittäin positiivisesti vaikuttavia, jotka sopivat aivan jokaiselle.

Voin auttaa sinua löytämään uusia elämäntaitoja ja erilaisia rentoutumis keinoja parempaan ja tasapainoisempaan elämään. Anna itsellesi mahdollisuus hyvään henkiseen hyvinvointiin! Olen täällä sinua varten, joten otathan rohkeasti yhteyttä minuun.

                 

             ☆ elamanenergiaa@gmail.com                             
             ☆ WhatsApp +358456315677