VERKKOKAUPPA

Elämänenergiaa hyvinvointituotteet ovat ratkaisu terveen ja kauniin ikääntymisen edistämiseen.

Mullistavat
Elämänenergiaa tuotteet, jotka voivat antaa meille mahdollisuuden upeampaan, parempaan ja pidempään elämään! Käyttäjä kokemukset ovat olleet huikeita!

Elämänenergiaa tuotetta voit antaa myös rakkaalle lemmikillesi!

Elämänenergiaa NMN on ratkaisu terveen ikääntymisen edistämiseen.

ELÄMÄNENERGIAA
HYVINVOINTITUOTTEET

Saat nyt huikean -50% tutustumis -ja testausalennuksen!
Tällä hetkellä toimitusajat vaihtelevat kovan kysynnän vuoksi, joten saat myös

ILMAISET TOIMITUSKULUT!
Käännä biologinen kellosi takaisin parhaaseen aikaan, se maksaa vähemmän kuin kupillinen kahvia päivässä! Reilu 3kk annos!
ELÄMÄNENERGIAA NMN
Normaali hinta 539,90 €.
NYT VAIN
 269,95 € !!

Elämänenergiaa NMN 50g jauhe (500mg/mittalusikka)

Käyttäessäsi Elämänenergiaa NMN voit saada huomattavia muutoksia hyvinvointiisi. Voit palauttaa itsesi nuoruuden voimaan käyttäessäsi Elämänenergiaa NMN päivittäin. - Parempi unenlaatu. - Solutason suojauksen sydän- ja verisuoni sairauksia vastaan. - DNA:n korjaus. - Energisoituminen. - Hermoston normaali toiminta. - Selkeämpi ajattelu. - Parantunut aineenvaihdunta. - Hiusten kasvun ja ihon kunnon paraneminen. - Parempi palautuminen. - Fyysisen kestävyyden paraneminen. - Syövän ehkäisyyn.  Suositellaan käytettäväksi vain yli 30 vuotiaille. Lemmikillesi 5 ikävuoden jälkeen. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Normaali hinta 539,90. Nyt 269,95!! 

269,95 €

  NMN tuotteita on tarjolla paljon. Valitettavasti 99% tarjonnasta ei vastaa lupauksiaan. Vaikuttavien ainesosien määrä on usein pieni ja laatu erittäin kyseenalainen. Elämänenergiaa NMN on testattua ja huippu korkea laatuista. Kun haluat parasta on Elämänenergiaa NMN sinunkin valintasi. Työskentelemme ainoastaan asiantuntijoiden kanssa, jotka toimivat on GMP strandardin mukaan. Voimme luvata, että sinulla on paras saatavilla oleva korkealaatuinen NMN.

  ELÄMÄNENERGIAA NMN RETINOLI SEERUMI
  Normaali hinta 159.90 € .

  NYT VAIN 59.95 € !!
  Alennus -100€ !! 

  Elämänenergiaa NMN retinoli serum 30ml

  Elämänenergiaa NMN retinoli nuorentava kasvo seerumi, joka edistää ihon nuorentumista tuomalla uusimman ikääntymistä estävän ainesosan NMN:n (nikotinomidimononukleotidi), sekä retinolin, joka on yksi tehokkaimmista ihonhoidon aineosista, ja sen vaikutuksia on tutkittu jo pitkään. Retinoli tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan. NMN (nikotinomidimononukleotidi) on yksi tärkeimmistä solujen energian lähteistä ihmiskehossa. Viimeaikaisissa prekliinisissä tutkimuksissa on vahvistettu, että nikotiiniamidimononukleotidilla on tärkeä rooli ikääntymisprosessin estämisessä. NMN on kudosten proteiinitason avainsäätelijä ja sen joutuminen ihoon mahdollistaa uusien kapillaarien syntymisen kudoksen toimittamiseksi happea ja ravinteita. Se edistää luonnollisen kosteustekijän (NMF) uusiutumista, parantaa ihon kimmoisuutta ja hehkua parantaen sen kuntoa näkyvästi. Nmn ja retinoli yhdessä muuttavat vaurioituneen ja ikääntyneen ihon kiinteäksi, kosteutetuksi ja säteileväksi sekä stimuloivat ihon tuottamaan omaa kollageeniaan. Tuote sisältää myös chorellaa, joka on huikea vitamiinishotti (A, B1, B2, B3, B6 ja B12, E ja K) ihollesi vähentäen näin tulehdusta ja pigmenttimuutoksia. Loistava seerumi myös akneen, aknearpiin ja pigmenttihäiriöihin. Elämänenergiaa NMN retinoli seerumi on uusi nuoruuden lähteemme! Seerumi lasipullossa, joka vähentää altistumista ilmalle. Pipetin ansiosta valmisteen haluttua määrää voidaan säätää. Ei parabeeneja, ei keinotekoisia väriaineita. Käyttö: Laita tarvittava määrä seerumia kämmenelle ja levitä sitten koko kasvoille ja dekolteelle lempein liikkein. Säilytä viileässä ja valolta suojassa. Normaali hinta 159.90€. NYT 59.95€!! Alennus -100€ !!

  59,95 €
   Elämänenergiaa NMN retinoli nuorentava kasvo seerumi, joka edistää ihon nuorentumista tuomalla uusimman ikääntymistä estävän ainesosan NMN:n (nikotinamidimononukleotidi), sekä retinolin, joka on yksi tehokkaimmista ihonhoidon aineosista, ja sen vaikutuksia on tutkittu jo pitkään. Retinoli tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan.
   NMN (nikotinamidimononukleotidi) on yksi tärkeimmistä solujen energian lähteistä ihmiskehossa. Viimeaikaisissa prekliinisissä tutkimuksissa on vahvistettu, että nikotiiniamidimononukleotidilla on tärkeä rooli ikääntymisprosessin estämisessä. NMN on kudosten proteiinitason avainsäätelijä ja sen joutuminen ihoon mahdollistaa uusien kapillaarien syntymisen kudoksen toimittamiseksi happea ja ravinteita. Se edistää luonnollisen kosteustekijän (NMF) uusiutumista, parantaa ihon kimmoisuutta ja hehkua parantaen sen kuntoa näkyvästi. Nmn ja retinoli yhdessä muuttavat vaurioituneen ja ikääntyneen ihon kiinteäksi, kosteutetuksi ja säteileväksi sekä stimuloivat ihon tuottamaan omaa kollageeniaan. Tuote sisältää chorellaa, joka on huikea vitamiinishotti ihollesi (A, B1, B2, B3, B6 ja B12, E ja K). Seerumi vähentää näin ollen ihon tulehdusta. Loistava seerumi myös akneen, aknearpiin ja pigmenttihäiriöihin.
   Elämänenergiaa NMN retinoli seerumi on uusi nuoruuden lähteemme!
   Ei parabeeneja, ei keinotekoisia väriaineita.
    Lisää NMN infoa sinulle:

    Ihmiskehossa on satoja kemikaaleja päivässä. Esimerkiksi vesi. NMN on kemiallisesti valmistettu molekyyli, jolla ei ole havaittu haittavaikutuksia yhdessäkään eläinkokeessa eikä haittavaikutuksia pitkäaikaisessa ihmis käytössä. NMN:ää käytetään tutkimustarkoituksiin, ja se on monien tieteellisten tutkimusten kohteena. NMN positiiviset vaikutukset ja näytöt sen huikeasta tehosta ovat täysin poikkeuksellisia ja lisää tyytyväisiä käyttäjiä tulee koko ajan.

    ELÄMÄNENERGIAA ♡