VERKKOKAUPPA


ELÄMÄNENERGIAA KASVOVOIDE
SNAIL & PROPOLIS 

CREAM

Elämänenergiaa kasvovoide
Snail & Propolis Cream
💗

kasvovoide sisältää etanaseerumia ja propolista YHDESSÄ! Nämä ovat tutkitusti loistava apu moniin iho-ongelmiin ja yhteisvaikutukset ovat huikeat! Nyt nämä kaksi yhdessä ja samassa tuotteessa!
 
Etanaseerumi on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Kosteusvoide sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa ja häivyttämään epäpuhtauksien jättämiä jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa.

Propolis sisältää ainetta, joka on kuin luonnon oma antibiootti. Sillä on antioksidanttisia, ärsytystä lievittäviä ja ihon vastustuskykyä edistäviä ainesosia. Propolis stimuloi ihon immuunisysteemiä.

Eikä tässä vielä kaikki! Kasvovoiteemme sisältää myös E-vitamiinia, joka on välttämätön vaurioituneelle iholle. Kaikki ihotyypit hyötyvät tästä vitamiinista, joka auttaa vahvistamaan ihon puolustuskykyä, ehkäisee ryppyjä, korjaa arpia ja suojaa ihoa.
Kasvovoiteessamme on myös probioottia, joka ylläpitää ihon hyvälaatuista bakteerikantaa. Sillä on merkittävä vaikutus ihon hyvinvointiin. Erityisesti ikääntyvälle, akne ja ärtyneelle sekä herkälle iholle probiootit ovat loistava apu. 

Snail and Propolis Cream sopii täydellisesti ihon hoitoon kaikille ihotyypeille. Ikääntyvälle, epäpuhtaalle, kuivalle, tulehtuneelle, kutisevalle tai tulehtuneelle iholle. Myös lieville auringon polttamille sekä ongelma alueille.


Käyttö: Aamuin illoin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle sekä tarvittaessa ongelma kohtiin.


Elämänenergiaa kasvovoide Snail & Propolis Cream sopii kaikille ihotyypeille. Elämänenergiaa seerumi ja kasvovoide sopivat täydellisesti yhteen!

Snail & Propolis kasvovoiteella on Euroopan kosmetiikan turvallisuusraportti.

Elämänenergiaa seerumi

Elämänenergiaa seerumi on uudistava kasvoseerumi, joka edistää ihon hyvinvointia!

Seerumi sisältää 3 huikeaa aineosaa niasiiniamidia, HPR ja chorellaa. Nämä ovat tehokkaimmista ihonhoidon aineosista.

Hydroksipinakoloniretionaatti (HPR) = 
 tuotteemme retinoli ja on lempeämpi iholle sekä tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan. 

Niasiiniamidi säätelee talin tuotantoa, auttaa ehkäisemään ja vähentämään finnejä varsinkin rasvaisella ja akne taipuvaisella iholla. Rauhoittavien ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta voidaan käyttää yhdessä monien aknehoitojen kanssa. Viimeaikaisissa prekliinisissä tutkimuksissa on vahvistettu, että nad+ boostauksella on tärkeä rooli ikääntymisprosessin estämisessä. Se edistää luonnollisen kosteustekijän (NMF) uusiutumista, parantaa ihon kimmoisuutta ja hehkua parantaen sen kuntoa näkyvästi. Niasiiniamidi, HPR ja chorella yhdessä muuttavat ikääntyneen ihon kiinteäksi, kosteutetuksi ja säteileväksi sekä stimuloivat ihon tuottamaan omaa kollageeniaan. 

Chorella = on huikea vitamiinishotti ihollesi (A, B1, B2, B3, B6 ja B12, E ja K). Seerumi vähentää myös ihon tulehdusta. Aloita aina tuotteen käyttö varovasti ja seuraa miten ihosi reagoi.

Loistava seerumi ikääntyvälle, akne ja pigmenttihäiriöiselle iholle sekä ratkaisu kauniin ihon edistämiseen.
Elämänenergiaa nad+ booster retinol serum on uusi nuoruuden lähteemme!

Seerumilla on Euroopan kosmetiikan turvallisuusraportti.

LED-valoterapialaite

LED-valoterapian toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni -ja elastiinituotantoa. Soluja voidaan manipuloida eri tavoin eri valoaallonpituuksia käyttäen: tutkimukset osoittavat, että sama valoenergia, joka stimuloi kollageenituotantoa, voidaan toisessa tilanteessa valjastaa hillitsemään kollageenituotantoa. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi arpien hoidossa.
LED -valohoidoilla voidaan turvallisesti hoitaa erilaisia iho ongelmia.
LED -valolla hoidetaan mm. aknea, couperosaa ja ruusufinniä eli rosaceaa. Sillä voidaan vaikuttaa myös juonteisiin, ryppyihin ja ihon värimuutoksiin sekä vähentämään selluliittiä huomattavasti ja nopeasti. Myös erilaisten toimenpiteiden jälkeen voidaan nopeuttaa ihon paranemista.
LED-valoterapia ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Hoito on kivuton ja turvallinen. Hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden.

Punainen valo (lämmöllä): Rypyt, juonteet, ruusufinni, punakkuus ja selluliitti. Aktivoi kollageenituotantoa ja kiinteyttää ihoa samalla lämmittäen. Lisää elinvoimaa.
Sininen valo (vibralla): Aknehoidot. Poistaa tulehduksia. Vähentää pigmenttiläiskiä.
Vihreä valo (vibralla): Rauhoittava vaikutus. Poistaa ihon tulehdustiloja puhdistaen samalla ihoa. Pienentää ihohuokosia ja vähentää ihon sameutta sekä vähentää turvotusta.

Tuote on ihanteellinen käyttää Elämänenergiaa seerumin kanssa. Käytetään puhtaalla iholla. Levitetään ihonhoito tuotteet alle ennen käyttöä. Alkuun käytetään muutamia minuutteja (noin 5 min) pitäen laitetta lähellä ihoa tai aivan ihossa kiinni alhaalta ylöspäin liikuttaen (näin myös esimerkiksi kasvo lihakset rentoutuvat). Maksimissaan 15 minuuttia. 2-3 kertaa viikossa. Seuraa miten ihosi reagoi.

Älä käytä tuotetta mikäli sinulla on syöpäsairaus, epilepsia, sydämentahdistin, raskaana tai imetät, lupus, ihossa haavoja tai pahoja tulehduksia, olet valoherkkä tai sinulla on valolle herkistävä lääkitys!

Bubble Band -hiuspanta

Bubble Band -hiuspanta: Kauneudenhoitoon tarkoitettu pieni arkisen hemmottelun hetki.

Kun kaipaat hetken aikaa itsellesi ja haluat lisätä kauneudenhoitorutiineihisi ripauksen luksusta, Bubble Band -hiuspanta on loistava valinta!

Tämä panta tarjoaa enemmän kuin vain käytännöllisyyttä. Sen pehmeä froteemateriaali ei ainoastaan pidä hiuksiasi poissa kasvoiltasi pesun ja meikkaamisen aikana, vaan se myös luo pienen hetken, joka on omistettu sinulle ja kauneudenhoitollesi. Se mahdollistaa hetken rauhoittumisen ja keskittymisen itseesi – pieni, mutta merkityksellinen hetki päivässäsi.

Bubble Band -hiuspanta on enemmän kuin vain käytännöllinen lisävaruste; se edustaa arjen pieniä hetkiä omistettuina itselle, ja se voi olla muistutus sinulle siitä, että sinä ansaitset hetken itsellesi kaiken kiireen keskellä.

Elämänenergiaa kasvojen karvanpoistolaite

Tervetuloa kauneuden ja käytännöllisyyden harmoniseen maailmaan!

Karvanpoistolaitteemme on kuin pieni taikasauva, joka lempeästi ja huolellisesti poistaa ylimääräiset karvat kasvoiltasi. Sen lisäksi, että se jättää ihosi sileäksi ja pehmeäksi, se tarjoaa hetken omistettuna itsellesi. 

Haluamme tarjota sinulle vaivattoman tavan pitää huolta ulkonäöstäsi missä tahansa oletkin. Olitpa kiireisen arjen keskellä tai matkoilla, tämä laite on luotettava kumppanisi. Se tekee ihonhoidosta helppoa ja turvallista, antaen sinulle mahdollisuuden loistaa omalla luonnollisella kauneudellasi. 

Nauti tämän pienen taikurin tuomasta yksinkertaisesta ilosta. Ihonhoitotuotteesikin imeytyvät paremmin kauniisiin kasvoihisi.

ELÄMÄNENERGIAA ♡