Elämänenergiaa hyvinvointituotteet

12.05.2022
Nyt on ennakkotilaus uuteen mullistavaan hyvinvointituotteeseeni alkanut! Olen todella innoissani tästä! Elämänenergiaa NMN on tuote, joka parhaimmillaan antaa arvokkaan ikääntymisen meille. Terveen ja hyvinvoivan. Voisimmeko muuta toivoakaan? Itse olen 45 vuotias ja olen nähnyt läheltä vuosien kiduttavia vanhenemisia. Itse toivoisin eläväni pitkään ilman ikääntymisen tuomia vaivoja ja sairauksia ja sen vuoksi lähdinkin opiskelemaan ja tutkimaan tätä uutta mullistavaa nuoruuden lähdettä.
Olen käyttänyt Elämänenergiaa NMN tuotettani ja todennut, että aineenvaihduntani on tehostunut, sykkeeni laskenut, ikänäköni parantunut jo huomattavasti ja olen nukkunut syvää unta enemmän sekä selluliittini katoavan olemattomiin mikä onkin näin ennen kesää aikasta ihanaa! Odotan innolla lisää näitä huikeita muutoksia itsessäni. Tulen tietenkin kertomaan niistä täälläkin. Olen kiitollinen, että löysin tämän ihme tuotteen tässä kohtaa elämääni. Tuotettahan ei suositella alle 30 vuotiaille, sillä oma elimistö tuottaa silloin vielä NAD + , joka vähenee ikääntymisen myötä ja aiheuttaa vanhenemisen soluissamme. Laadukkaalla Elämänenergiaa NMN:llä voidaan saada NAD + tuotanto solutasolla takaisin nuoren tasolle. Puhdas ja tehokas Elämänenergiaa NMN voi siis lisätä solujen elinvoimaa, korjata vaurioitunutta DNA:ta ja energisoida soluja sekä lievittää väsymystä, lisätä energiaa, lyhentää palautumis aikaa ja parantaa lihasten kestävyyttä. Huikeaa!

David Sinclairin johtaman tutkija ryhmän hiirillä suoritetuissa kokeissa NMN:n vaikutukset olivat mykistäviä. Vanhoilla hiirillä havaittiin huomattavasti enemmän kestävyyttä ja aineenvaihdunnan parantumista. Ihmisen ikään suhteutettuna NMN:ää nauttineet 60 vuotiaat hiiret olivat 20 vuotiaita hiiriä paremmassa fyysisessä kunnossa (Hiiret elävät noin 2 vuotiaaksi eli suhteutettuna 60 ja 20 vuotiaisiin ihmisiin). Wau! Tätä tuotetta voimme siis käyttää keski-iästä lähtien myös lemmikeillemme! Ihanaa! Tämäkin tieto lisäsi itsessäni niin paljon onnelisuuden tunnetta! Itselläni kun on koira ja pystyn edesauttamaan koirani terveyttä ja hyvinvointia tulevaisuudessa. 

Kuvassa olevat hiiret ovat syntyneet samana päivänä. Niiden ikä vastaa 60 vuotta suhteutettuna siis ihmisen ikään. Oikean puoleinen on nauttinut NMN molekyyliä.

Hyvinvointituote valikoimaani on tulossa myös Elämänenergiaa NMN retinol seerumi. Olen siitäkin niin täpinöissäni! Tuote on vain minulle ja Elämänenergiaa valikoimaani tehty. Odotan, että saan sen pian valikoimaani ja pääsette sitä myöskin kokeilemaan. Tulen tietenkin kertomaan omista kokemuksistani tänne blogiini.

Iloa, terveyttä ja rakkautta sinulle!

-Jaana ja Tiger-