Elämänenergiaa seerumi 30ml x 2 kappaletta

Elämänenergiaa seerumi on uudistava kasvo seerumi, joka edistää ihon uusiutumista ja nuorentumista tuomalla ikääntymistä estävää niasiiniamidia, HPR ja chorellaa. Nämä kolme ainesosaa ovat tehokkaimmista ihonhoidon aineosista ja niiden vaikutuksia on tutkittu jo pitkään. HPR tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan. Hydroxypinacolone Retinoate (HPR) on uusin jäsen "ihonhoitokuninkaallisessa perheessä" , retinoidien perheessä. Perheen kuningatar on FDA:n hyväksymä anti-aging-supertähti, retinoiinihappo eli tretinoiini. HPR näyttää olevan lempeämpi mutta vaikutusvaltaisempi.
Hydroksipinakoloniretionaatti (HPR)=
tuotteemme 'retinoli' ja on lempeämpi iholle sekä tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan.
Niasiiniamidia, jonka kyky säädellä talin tuotantoa auttaa ehkäisemään ja vähentämään finnejä varsinkin rasvaisella ja akne taipuvaisella iholla. Rauhoittavien ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta voidaan käyttää yhdessä monien aknehoitojen kanssa. Viimeaikaisissa prekliinisissä tutkimuksissa on vahvistettu, että nad+ boostauksella on tärkeä rooli ikääntymisprosessin estämisessä. Se edistää luonnollisen kosteustekijän (NMF) uusiutumista, parantaa ihon kimmoisuutta ja hehkua parantaen sen kuntoa näkyvästi. Niasiiniamidi, retinoli ja chorella yhdessä muuttavat ikääntyneen ihon kiinteäksi, kosteutetuksi ja säteileväksi sekä stimuloivat ihon tuottamaan omaa kollageeniaan. Chorella on huikea vitamiinishotti ihollesi (A, B1, B2, B3, B6 ja B12, E ja K). Seerumi vähentää myös ihon tulehdusta.

Elämänenergiaa seerumi on uusi nuoruuden lähteemme!

Seerumi lasipullossa, joka vähentää altistumista ilmalle. Pipetin ansiosta valmisteen haluttua määrää voidaan säätää.

Käyttö: Laita tarvittava määrä seerumia kämmenelle ja levitä sitten koko kasvoille ja dekolteelle lempein liikkein. Aloita kuitenkin alkuun pienellä määrällä ja seuraa miten ihosi reagoi. Käytetään ihovoiteen alla.
Säilytä viileässä ja valolta suojassa. Vain ulkoisesti.

Seerumilla on Euroopan kosmetiikan turvallisuusraportti.

Normaali hinta kahdelle tuottelle on 159.80€. NYT 69.95€!!

Valtavan kysynnän vuoksi uusi erä on nyt tilattu ja toimitusaika on nyt noin 2 viikkoa. Varmista omasi tilaamalla nyt, sillä ennakkotilaajan etuna saat seerumin PUOLEEN hintaan! Hinta on valmiina. Rajoitettu erä!


Ingredients:

WATER,BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, ISONONYL ISONONANOATE, DIMETHICONE, TRIBEHENIN, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, DIPROPYLENE GLYCOL, SACCHARIDE ISOMERATE, GLYCERIN, C14-22 ALCOHOLS, MENTHA ARVENSIS LEAFEXTRACT, PORTULACA OLERACEAEXTRACT, PELARGONIUM GRAVEOLENSEXTRACT, DIMETHYL ISOSORBIDE, SODIUM ACRYLATE/SODIUMACRYLOYLDIMETHYL TAURATECOPOLYMER, ISOHEXADECANE, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOTEXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAFEXTRACT, PAEONOL, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 80, FRAGRANCE, HYDROXYPINACOLONE RETINOATE, SORBITAN OLEATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, GLUCOSE

69,95 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua