Elämänenergiaa nad+ booster retinol serum 30ml x 2 kappaletta

Elämänenergiaa nad+ booster retinol serum on uudistava kasvo seerumi, joka edistää ihon uusiutumista ja nuorentumista tuomalla ikääntymistä estävää niasiiniamidia, retinolia ja chorellaa. Nämä kolme aineosaa ovat tehokkaimmista ihonhoidon aineosista ja niiden vaikutuksia on tutkittu jo pitkään. Retinoli tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan. Niasiiniamidia, jonka kyky säädellä talin tuotantoa auttaa ehkäisemään ja vähentämään finnejä varsinkin rasvaisella ja akne taipuvaisella iholla. Rauhoittavien ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta voidaan käyttää yhdessä monien aknehoitojen kanssa. Viimeaikaisissa prekliinisissä tutkimuksissa on vahvistettu, että nad+ boostauksella on tärkeä rooli ikääntymisprosessin estämisessä. Se edistää luonnollisen kosteustekijän (NMF) uusiutumista, parantaa ihon kimmoisuutta ja hehkua parantaen sen kuntoa näkyvästi. Niasiiniamidi, retinoli ja chorella yhdessä muuttavat ikääntyneen ihon kiinteäksi, kosteutetuksi ja säteileväksi sekä stimuloivat ihon tuottamaan omaa kollageeniaan. Chorella on huikea vitamiinishotti ihollesi (A, B1, B2, B3, B6 ja B12, E ja K). Seerumi vähentää myös ihon tulehdusta.

Elämänenergiaa nad+ boosteri retinoli seerumi on uusi nuoruuden lähteemme!

Seerumi lasipullossa, joka vähentää altistumista ilmalle. Pipetin ansiosta valmisteen haluttua määrää voidaan säätää.

Käyttö: Laita tarvittava määrä seerumia kämmenelle ja levitä sitten koko kasvoille ja dekolteelle lempein liikkein. Aloita kuitenkin alkuun pienellä määrällä ja seuraa miten ihosi reagoi. Käytetään ihovoiteen alla.
Säilytä viileässä ja valolta suojassa.

Seerumilla on myös Euroopan kosmetiikan turvallisuusraportti. 

Normaali hinta kahdelle tuottelle on 159.80€. NYT 69.90€!!
 

Tuotetta saapuu lisää muutaman viikon sisään. Tilauksen voi jättää sisään ja näin varmistat omasi. Ennakkotilaajan etuna saat nyt tuotteen puoleen hintaan. Hinta on valmiina.

69,90 €