LED-valoterapialaite

LED-valoterapian toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni -ja elastiinituotantoa. Soluja voidaan manipuloida eri tavoin eri valoaallonpituuksia käyttäen: Tutkimukset osoittavat, että sama valoenergia, joka stimuloi kollageenituotantoa, voidaan toisessa tilanteessa valjastaa hillitsemään kollageenituotantoa. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi arpien hoidossa.
LED -valohoidoilla voidaan turvallisesti hoitaa erilaisia iho- ongelmia.
LED -valolla hoidetaan mm. aknea, couperosaa ja ruusufinniä eli rosaceaa. Sillä voidaan vaikuttaa myös juonteisiin ja ryppyihin sekä ihon värimuutoksiin. Myös erilaisten toimenpiteiden jälkeen voidaan nopeuttaa ihon paranemista.
LED-valoterapia ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Hoito on kivuton ja turvallinen. Hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden.

Punainen valo (lämmöllä ja värinällä): Rypyt, juonteet, ruusufinni, punakkuus. Aktivoi kollageenituotantoa, kiinteyttää ihoa punavalon ja lämmön ansiosta.

Sininen valo (värinällä): Aknehoidot. Poistaa tulehduksia samalla rauhoittaen ihoa. Vähentää pigmenttiläiskiä.

Vihreä valo (värinällä): Rauhoittava vaikutus. Poistaa ihon tulehdustiloja. Pienentää ihohuokosia. Vähentää ihon sameutta.

Tuote on ihanteellinen käyttää seerumin kanssa. Puhdista ihosi ja levitä ihonhoitotuotteet. Pidä valolaitetta lähellä ihoasi tai aivan ihossasi kiinni alhaalta ylöspäin liikuttaen hitaasti muutamien minuuttien (noin 5 min) ajan ympäri kasvoja ja kaulaasi ja nauti elinvoimaisesta ihostasi! Maksimissaan 15 minuuttia. 2-3 kertaa viikossa.

Hinta 49,95€

Älä käytä tuotetta mikäli sinulla on syöpäsairaus, epilepsia, sydämentahdistin, raskaana tai imetät, lupus, ihossa haavoja tai pahoja tulehduksia, olet valoherkkä tai sinulla on valolle herkistävä lääkitys!

LED-valoterapialaite toimitetaan 12.12 alkaen. 

49,95 €